Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Szybka i prosta przekąska pięknie się prezentuje na stole idealna na różne okazje jak również na piknik i spotkania przy grillu.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Składniki
Każdy placek podgrzej po parę sekund na suchej patelni następnie posmaruj serkiem śmietankowym na to połóż plastry sera żółtego,szynki ,sałaty lodowej oraz pokrojonego w paski ogórka i paprykę każdy placek zwiń ciasno w ruloniki i odstaw na 10 minut.Nastepnie pokrój w paski,i ułóż na talerzu ,jeśli chcesz możesz je polać sosem czosnkowym.Smacznego.