Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka przystawka na gorąco lub na zimno, zachwyci gości
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10846
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13153
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4886
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10846
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6227
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13153
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4886
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać obranego ze skórki i pokrojonego pomidora, dusić aż warzywa zmiękną, dodać koncentrat, doprawić solą, papryką i oregano, 2. papryki umyć, pokroić w kostkę, na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać paprykę i posiekanego pora, dusić, jak warzywa zmiekną dodać przyprawy, 3. filety umyc, pokroić w drobną kostkę, doprawić wg własnego smaku, usmażyć na oleju, mięso wymieszać z warzywami, w razie konieczności doprawic, przestudzić, 4. placki pokroić na 6 kawałków, formę do muffinek posmarować olejem, do każdej włożyć 2 kawałki tortilli, wlać odrobinę sosu, nałozyć farsz, wlać łyzkę sosu, posypać tartym serem, piec ok 15 min w 180 st, smacznego