Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste tortille z bananem i bezcukrowym kremem kakaowym! Tylko kilka składników, szybko i smacznie. Bez cukru, bez szkodliwego tłuszczu. Wegetariańskie śniadanie doskonałe do kubka herbaty lub czarnej kawy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 202
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 556
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 202
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1317
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 556
Składniki
Do kielicha blendera dodajemy opłukaną ciecierzycę, kakao, erytrytol, masło orzechowe i przegotowaną wodę. Blendujemy na gładki krem.
Placek tortilli smarujemy kremem kakaowym pozostawiając około 2 cm wolne od brzegu. Na środku układamy plasterki banana. Zawijamy do środka najpierw boki tortilli a potem dolne krawędzie.
Tortille układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez około 10 minut w 180 stopniach z funkcją grillowania od góry. Gotowe danie podajemy z dodatkiem naturalnego skyru. Smacznego!