Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste tortille z bananem i bezcukrowym kremem kakaowym! Tylko kilka składników, szybko i smacznie. Bez cukru, bez szkodliwego tłuszczu. Wegetariańskie śniadanie doskonałe do kubka herbaty lub czarnej kawy.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3199
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 178
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 65
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 87
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 76
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3199
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 178
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 65
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 87
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 76
Składniki
Do kielicha blendera dodajemy opłukaną ciecierzycę, kakao, erytrytol, masło orzechowe i przegotowaną wodę. Blendujemy na gładki krem.
Placek tortilli smarujemy kremem kakaowym pozostawiając około 2 cm wolne od brzegu. Na środku układamy plasterki banana. Zawijamy do środka najpierw boki tortilli a potem dolne krawędzie.
Tortille układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez około 10 minut w 180 stopniach z funkcją grillowania od góry. Gotowe danie podajemy z dodatkiem naturalnego skyru. Smacznego!