Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio bardzo popularna zrobiła się tortilla, może dlatego że z nią są pyszne przekąski. Co powiecie na gofry.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 763
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 763
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
1. Mięso drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Ogórka oraz pomidora kroimy na pół plasterki. 4. Paprykę kroimy na drobne paseczki. 5. Kapustę siekamy.
6. Majonez łączymy z ketchupem.
7. Środek każdego placka Tortilli smarujemy sosem.
8. Na sosie układamy kapustę.
9. Następnie paprykę oraz ogórek.
10. Na koniec mięso i przykrywamy pomidorem.
11. Zawijamy tworząc kwadrat.
12. Zapiekamy w gofrownicy 10 minut.
13. Przekąska gotowa. 14. Smacznego.