Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arka przepis mnie zachwycił postanowiłam zrobić swoją wersję trochę z innym farszem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8346
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 480
Składniki
Kromki chleba pozbawiamy skórek. Rozwałkowujemy wałkiem do ciasta. Na każdy kładziemy plasterek sera i szynki. Ostrożnie zwijamy, maczamy w jajku i obtaczamy w bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.