Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arka przepis mnie zachwycił postanowiłam zrobić swoją wersję trochę z innym farszem.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1518
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2722
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1518
Składniki
Kromki chleba pozbawiamy skórek. Rozwałkowujemy wałkiem do ciasta. Na każdy kładziemy plasterek sera i szynki. Ostrożnie zwijamy, maczamy w jajku i obtaczamy w bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.