Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty przygotowane z pastą warzywną, serem i szynką można podawać jako dodatek do barszczu lub pyszna przekąska.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414388
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2293
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414388
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2293
Składniki
Kromki chleba ułożyć na desce, obciąć skórki, każdą kromkę spłaszczyć wałkiem.
Natrzeć odrobiną zmiażdżonego czosnku, posmarować pastą warzywną.
Ułożyć po pół plasterka szynki i żółtego sera, zwinąć jak roladki.
W misce roztrzepać jajko z odrobiną soli, każdego tosta zanurzyć w jajku i obtoczyć bułce tartej.
Rumienić na złoty kolor na patelni z rozgrzanym olejem