Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty przygotowane z pastą warzywną, serem i szynką można podawać jako dodatek do barszczu lub pyszna przekąska.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1612
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1612
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Składniki
Kromki chleba ułożyć na desce, obciąć skórki, każdą kromkę spłaszczyć wałkiem.
Natrzeć odrobiną zmiażdżonego czosnku, posmarować pastą warzywną.
Ułożyć po pół plasterka szynki i żółtego sera, zwinąć jak roladki.
W misce roztrzepać jajko z odrobiną soli, każdego tosta zanurzyć w jajku i obtoczyć bułce tartej.
Rumienić na złoty kolor na patelni z rozgrzanym olejem