Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tosty przygotowane z pastą warzywną, serem i szynką można podawać jako dodatek do barszczu lub pyszna przekąska.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Kromki chleba ułożyć na desce, obciąć skórki, każdą kromkę spłaszczyć wałkiem.
Natrzeć odrobiną zmiażdżonego czosnku, posmarować pastą warzywną.
Ułożyć po pół plasterka szynki i żółtego sera, zwinąć jak roladki.
W misce roztrzepać jajko z odrobiną soli, każdego tosta zanurzyć w jajku i obtoczyć bułce tartej.
Rumienić na złoty kolor na patelni z rozgrzanym olejem