Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz mało czasu a chcesz zjeść coś na ciepło? Ten przepis jest właśnie dla Ciebie.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Rozkładamy kromki chleba na stole i smarujemy każdą z nich z jednej trony margaryną. Na margarynę posypujemy curry. Układamy na 2 z nich kolejno kiełbasę, pokrojonego pomidora i ogórka oraz cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy także świeżą bazylię i całość polewamy ketchupem. Na wierzch układamy po plasterku sera przykrywamy całość kromką chleba posmarowaną masłem i obsypaną curry.
Tak przygotowane kanapki wkładamy o opiekacza. Wyciągamy po zarumienieniu się chleba. Podawać z plastrami świeżych pomidorów lub z sosem czosnkowym. Życzę miłego gotowania i Smacznego ;)