Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne chrupiące smakują na ciepło i zimno
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 153
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 153
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o wielkości płytek w opiekaczu. Truskawki kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy do smaku cukrem. Na płytkę opiekacza kładziemy kwadrat z ciasta francuskiego, pokrojone owoce, Na płytkę opiekacza kładziemy kwadrat z ciasta francuskiego, pokrojone owoce, przykrywamy drugim płatem ciasta francuskiego. Zamykamy opiekacz i pieczemy przez około 4 minuty do zarumienia.