Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne chrupiące smakują na ciepło i zimno
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1109
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 1614
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4482
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 118
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1109
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 1614
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4482
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 118
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o wielkości płytek w opiekaczu. Truskawki kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy do smaku cukrem. Na płytkę opiekacza kładziemy kwadrat z ciasta francuskiego, pokrojone owoce, Na płytkę opiekacza kładziemy kwadrat z ciasta francuskiego, pokrojone owoce, przykrywamy drugim płatem ciasta francuskiego. Zamykamy opiekacz i pieczemy przez około 4 minuty do zarumienia.