Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne chrupiące smakują na ciepło i zimno
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35639
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 367
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 105
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9170
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35639
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 367
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 105
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9170
Składniki
Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o wielkości płytek w opiekaczu. Truskawki kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy do smaku cukrem. Na płytkę opiekacza kładziemy kwadrat z ciasta francuskiego, pokrojone owoce, Na płytkę opiekacza kładziemy kwadrat z ciasta francuskiego, pokrojone owoce, przykrywamy drugim płatem ciasta francuskiego. Zamykamy opiekacz i pieczemy przez około 4 minuty do zarumienia.