Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 908
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2784
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3333
Składniki
Zagotowałem wodę , włożyłem pokrojonego na kawałki tuńczyka. Jeszcze raz doprowadziłem do wrzenia. , gotowałem ok. 2 minuty. Wyjąłem i osączyłem. Pomidory sparzyłem , obrałem ze skórki , zmiksowałem i przetarłem przez sito. W rondlu rozgrzałem oliwę , podsmażyłem czosnek i posiekaną cebulę. Dodałem pomidory , posoliłem i podgrzewałem 5 minut. Następnie dodałem tuńczyka i filiżankę bulionu warzywnego. Paprykę pokroiłem w paski , dodałem do pozostałych składników i dusiłem 15 minut.