Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11411
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 182
Ta aromatyczna zupa z cieciorki rozgrzewa, syci i zachwyca głębią smaku. Świe...
Odsłon: 11411
Mięso z udzików w przyprawach podane z jędrnym brokułem.
Odsłon: 182
Składniki
Zagotowałem wodę , włożyłem pokrojonego na kawałki tuńczyka. Jeszcze raz doprowadziłem do wrzenia. , gotowałem ok. 2 minuty. Wyjąłem i osączyłem. Pomidory sparzyłem , obrałem ze skórki , zmiksowałem i przetarłem przez sito. W rondlu rozgrzałem oliwę , podsmażyłem czosnek i posiekaną cebulę. Dodałem pomidory , posoliłem i podgrzewałem 5 minut. Następnie dodałem tuńczyka i filiżankę bulionu warzywnego. Paprykę pokroiłem w paski , dodałem do pozostałych składników i dusiłem 15 minut.