Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne śledziki w smacznej zalewie octowej. Zalewa octowa lekko słodka. Zapach i smak śledzi skusi niejednego łasucha.
miska, ręcznik papierowy, patelnia,
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17999
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 488
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 970
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7489
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8848
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17999
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 488
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 970
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7489
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8848
Składniki
Tusze śledziowe dokładnie oczyścić, opłukać i osuszyć. Następnie rozbełtać jajka z dodatkiem mleka oraz przypraw. Do rozbełtanych jajek włożyć na 15 minut oczyszczone śledzie. Po wyjęciu panierować w mące z dodatkiem bułki tartej. Smażyć na gorącym oleju z obu stron, aż nabiorą mocno złotego koloru. czas przygotowania około 60 minut + czas w zalewie ( po 2 -3 dniach śledzie gotowe do spożycia).