Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek, który może być fantastycznym dodatkiem do tortilli, naleśników czy świeżego pieczywa albo stanowić samodzielną przekąskę. Zapraszam serdecznie, kto powiedział że twaróg musi być nudny?
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113028
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 388
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 719
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 550
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113028
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 388
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 719
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 550
Składniki
Twaróg wrzucić do miski, rozgnieść widelcem, papryczkę opłukać i drobno pokroić; razem z nasionami dorzucić do sera. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na około godzinę do lodówki, by się "przegryzło". Serwować z plackami ziemniaczanymi lub z cukinii albo ulubionym pieczywem.