Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek, który może być fantastycznym dodatkiem do tortilli, naleśników czy świeżego pieczywa albo stanowić samodzielną przekąskę. Zapraszam serdecznie, kto powiedział że twaróg musi być nudny?
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9121
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 911
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9121
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Twaróg wrzucić do miski, rozgnieść widelcem, papryczkę opłukać i drobno pokroić; razem z nasionami dorzucić do sera. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na około godzinę do lodówki, by się "przegryzło". Serwować z plackami ziemniaczanymi lub z cukinii albo ulubionym pieczywem.