Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Twarożek, który może być fantastycznym dodatkiem do tortilli, naleśników czy świeżego pieczywa albo stanowić samodzielną przekąskę. Zapraszam serdecznie, kto powiedział że twaróg musi być nudny?
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 404
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 404
Składniki
Twaróg wrzucić do miski, rozgnieść widelcem, papryczkę opłukać i drobno pokroić; razem z nasionami dorzucić do sera. Dodać śmietanę, doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na około godzinę do lodówki, by się "przegryzło". Serwować z plackami ziemniaczanymi lub z cukinii albo ulubionym pieczywem.