Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do bialego wina na wieczor
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8195
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 426
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8195
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 426
Składniki
krewetki umyj osusz,obierz ze skurek.
wonton pastry rozmrozic,nakladac na kazdy kwadracik ciasta po jednym krewetce,mocno sklejac
olej mocno rozgrzac,wkladac smazyc na zloto obracajac co chwila.
podawac z sosem slodko kwasnym u mnie ostrym.