Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do bialego wina na wieczor
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
krewetki umyj osusz,obierz ze skurek.
wonton pastry rozmrozic,nakladac na kazdy kwadracik ciasta po jednym krewetce,mocno sklejac
olej mocno rozgrzac,wkladac smazyc na zloto obracajac co chwila.
podawac z sosem slodko kwasnym u mnie ostrym.