Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do bialego wina na wieczor
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 827
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 827
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1429
Składniki
krewetki umyj osusz,obierz ze skurek.
wonton pastry rozmrozic,nakladac na kazdy kwadracik ciasta po jednym krewetce,mocno sklejac
olej mocno rozgrzac,wkladac smazyc na zloto obracajac co chwila.
podawac z sosem slodko kwasnym u mnie ostrym.