Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne
Przepis dnia
Przy okazji gotowania rosołu na mięsie drobiowym, ugotowane mięsko można wyko...
Odsłon: 10891
Przepis kuchni wloskiej.
Odsłon: 283
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 520
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 290
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 520
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 290
Składniki
najlepszym sposobem na przygotowanie skladnikow jest ugotwanie samemu bulionu gdyz w ten sposob otrzymamy ugotowane mieso i warzywa;przygotowujemy pojemniczki w ktory zalewac bedziemy pozniej wywar z zelatyna,przydaja sie plastikowe kubeczki,ktore zapelniamy naprzemiennie,ugotowanym jajkiem (plasterkiem),w kostke pokrojona marchewka,odrobina kukurydzy i groszku;tak samo postepujemy z piersia z kurczaka; gdy wszytskie skladniki sa juz w pojemniczku zalewamy przyrzadzana zelatyna zrobiona na bulionie;odstawiamy w chlodne miejsce do wystudzenia;smakuje posypane poszatkowana cebulka,odrobina pieprzu i skropione sokiem z cytryny lub octu;
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Przekąski
Szpinak w cieście francuskim
Przekąski
PLACKI ZIEMNIACZANE Z SERKIEM STRACCIATELLA
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie cz...
Odsłon: 45
marynowane filety z makreli
Makrela marynowana w soku z cytryny i oliwie z dodatkiem świeżego oregano, cz...
Odsłon: 33