Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie to zaledwie 10 minut, oczkiwanie okolo godziny a efekt rewelacyjny!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3281
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 598
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3715
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 280
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 465
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3281
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 598
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3715
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 280
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 465
Składniki
Udka umyc zamarynowac w marynacie, ziemniaki obrac jesli male pokroic na cwiartki, duze na pol i na cwiartki,
mieso z marynata przelozyc do naczynia zarododornego, dokola ulozyc pokrojone ziemniaki, wlac pol szklaneczki wody, wymieszac ziemniaki z marynata z miesa i z woda,
piec w piekarniku w 170 stopniach okolo godziny raz do czasu ziemniaki przemieszac a udka obracac