Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie to zaledwie 10 minut, oczkiwanie okolo godziny a efekt rewelacyjny!
Polecam.
Odsłon: 193
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 193
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Udka umyc zamarynowac w marynacie, ziemniaki obrac jesli male pokroic na cwiartki, duze na pol i na cwiartki,
mieso z marynata przelozyc do naczynia zarododornego, dokola ulozyc pokrojone ziemniaki, wlac pol szklaneczki wody, wymieszac ziemniaki z marynata z miesa i z woda,
piec w piekarniku w 170 stopniach okolo godziny raz do czasu ziemniaki przemieszac a udka obracac