Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie. Polecam ten przepis.
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 444
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 111
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 278
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 320
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 444
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 111
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 278
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 320
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i poddusić na patelni z dodatkiem maggi. Z podanych składników zgnieść ciasto, rozwałkować, ułożyć na blachę i posmarować przecierem pomidorowym, posypać startym serem. Następnie ułożyć kiełbasę pokrojoną w plasterki, pieczarki i posypać ponownie startym żółtym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 20-30 minut. SMACZNEGO.