Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie. Polecam ten przepis.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 927
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 927
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i poddusić na patelni z dodatkiem maggi. Z podanych składników zgnieść ciasto, rozwałkować, ułożyć na blachę i posmarować przecierem pomidorowym, posypać startym serem. Następnie ułożyć kiełbasę pokrojoną w plasterki, pieczarki i posypać ponownie startym żółtym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 20-30 minut. SMACZNEGO.