Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie zastępują kopytka!Są wyśmienite z gulaszem!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 295
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 295
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie,odcedzamy i przepuszczamy przez praskę lub poprostu tłuczemy.Do ziemniaków dodajemy obie mąki,jajko i odrobine soli.Wszystko razem zagniatamy.Z ciasta odrywamy kawałeczki i robimy niewielkie wałeczki.Smażymy na głębokim oleju.