Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie zastępują kopytka!Są wyśmienite z gulaszem!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7897
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie,odcedzamy i przepuszczamy przez praskę lub poprostu tłuczemy.Do ziemniaków dodajemy obie mąki,jajko i odrobine soli.Wszystko razem zagniatamy.Z ciasta odrywamy kawałeczki i robimy niewielkie wałeczki.Smażymy na głębokim oleju.