Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super koreczki na przekąskę na zakrapianą imprezę.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1110
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1110
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 170
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2208
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4251
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę opłukać, przełożyć do głębokiej patelni i odparować rumieniąc z mąką, po zrumienieniu doprawić solą i pieprzem do smaku. Cebulę pokroić w talarki i przysmażyć na maśle. Wystudzoną wątróbkę obwinąć plastrami boczku, spiąć wykałaczką i przełożyć do cebuli. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 170 stopni na około 15 minut.