Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super koreczki na przekąskę na zakrapianą imprezę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12019
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1336
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12672
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4025
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12019
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1336
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12672
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4025
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę opłukać, przełożyć do głębokiej patelni i odparować rumieniąc z mąką, po zrumienieniu doprawić solą i pieprzem do smaku. Cebulę pokroić w talarki i przysmażyć na maśle. Wystudzoną wątróbkę obwinąć plastrami boczku, spiąć wykałaczką i przełożyć do cebuli. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 170 stopni na około 15 minut.