Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super koreczki na przekąskę na zakrapianą imprezę.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 227
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 962
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4048
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 227
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 962
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4048
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę opłukać, przełożyć do głębokiej patelni i odparować rumieniąc z mąką, po zrumienieniu doprawić solą i pieprzem do smaku. Cebulę pokroić w talarki i przysmażyć na maśle. Wystudzoną wątróbkę obwinąć plastrami boczku, spiąć wykałaczką i przełożyć do cebuli. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 170 stopni na około 15 minut.