Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasztet z kurzych wątróbek.
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 869
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 817
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 469
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 869
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 817
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 469
Składniki
Wątróbki umyć, oczyścić, zmiksować. Miksując dodać jajka i wiśniówkę oraz rozpuszczone i lekko przestudzone masło.
Masę przelać do „keksówki" wyłożonej folią spożywczą. Piec przez 45 minut w piekarniku w kąpieli wodnej, w temperaturze 150 st. C.
Ostudzić. Podawać jako smarowidło.