Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1008
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 904
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12725
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1008
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 904
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12725
Składniki
Wykonanie: Płatki owsiane wymieszać z mąką, wbić jajka, dodać mleko, przyprawić solą do smaku i bardzo starannie wymieszać i odłożyć na chwilę. Następnie na mokrej dłoni formować pulpety, nadziewać odsączoną mozzarellą. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować do wypłynięcia na powierzchnię. Podawać polane stopionym masłem lub dowolnym sosem. ( Z tej porcji wychodzi 5-6 pulpetów)