Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 852
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113337
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1357
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 859
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 852
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113337
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1357
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 859
Składniki
Wykonanie: Płatki owsiane wymieszać z mąką, wbić jajka, dodać mleko, przyprawić solą do smaku i bardzo starannie wymieszać i odłożyć na chwilę. Następnie na mokrej dłoni formować pulpety, nadziewać odsączoną mozzarellą. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować do wypłynięcia na powierzchnię. Podawać polane stopionym masłem lub dowolnym sosem. ( Z tej porcji wychodzi 5-6 pulpetów)