Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1732
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1732
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
Wykonanie: Płatki owsiane wymieszać z mąką, wbić jajka, dodać mleko, przyprawić solą do smaku i bardzo starannie wymieszać i odłożyć na chwilę. Następnie na mokrej dłoni formować pulpety, nadziewać odsączoną mozzarellą. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować do wypłynięcia na powierzchnię. Podawać polane stopionym masłem lub dowolnym sosem. ( Z tej porcji wychodzi 5-6 pulpetów)