Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska dla wegetarian.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4080
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4080
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Składniki
Wykonanie: Płatki owsiane wymieszać z mąką, wbić jajka, dodać mleko, przyprawić solą do smaku i bardzo starannie wymieszać i odłożyć na chwilę. Następnie na mokrej dłoni formować pulpety, nadziewać odsączoną mozzarellą. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować do wypłynięcia na powierzchnię. Podawać polane stopionym masłem lub dowolnym sosem. ( Z tej porcji wychodzi 5-6 pulpetów)