Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana nieco mniej tradycyjnie, na ciepło. Przygotowanie takiego posiłku zajmuje dosłownie kilka minut.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2663
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1064
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2663
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1064
Składniki
Wiejską kiełbasę kroimy na dość długie kawałki, każdy z nich przekrawamy w poprzek. Na patelni rozgrzewamy masło. Kiełbasę, obficie obsypana mieloną papryką, wkładamy na rozgrzany tłuszcz. Obsmażamy z każdej strony, aż do zrumienienia. Podajemy z pieczywem i sosem ketchupowo- musztardowym. Smacznego.