Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana nieco mniej tradycyjnie, na ciepło. Przygotowanie takiego posiłku zajmuje dosłownie kilka minut.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19229
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13026
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1664
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19229
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13026
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1664
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232099
Składniki
Wiejską kiełbasę kroimy na dość długie kawałki, każdy z nich przekrawamy w poprzek. Na patelni rozgrzewamy masło. Kiełbasę, obficie obsypana mieloną papryką, wkładamy na rozgrzany tłuszcz. Obsmażamy z każdej strony, aż do zrumienienia. Podajemy z pieczywem i sosem ketchupowo- musztardowym. Smacznego.