Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana nieco mniej tradycyjnie, na ciepło. Przygotowanie takiego posiłku zajmuje dosłownie kilka minut.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8298
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 459
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8298
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 459
Składniki
Wiejską kiełbasę kroimy na dość długie kawałki, każdy z nich przekrawamy w poprzek. Na patelni rozgrzewamy masło. Kiełbasę, obficie obsypana mieloną papryką, wkładamy na rozgrzany tłuszcz. Obsmażamy z każdej strony, aż do zrumienienia. Podajemy z pieczywem i sosem ketchupowo- musztardowym. Smacznego.