Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5819
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5819
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9642
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 294
Składniki
Śledzie wymoczyć w wodzie ok 2 godz. Osuszyć dokładnie papierowymi ręcznikami i pokroić w kostkę. Obrane, pozbawione gniazd nasiennych jabłka również pokroić w kostkę. To samo zrobić z ogórkami. Cebulkę też pokroić w kostkę, ale najdrobniej. Z gałązek tymianku pościągać listki lub użyć suszonego. Wszystkie składniki przełożyć do salaterki i dodać śmietanę, majonez, sok z cytryny. Do smaku dodać pieprz czarny świeżo mielony i sól. Dokładnie pomieszać. Schłodzić w lodówce ok 2 godz.
Smacznego.