Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Składniki
Truskawki umyć, odciąć szypułki, trochę osuszyć.
Mniejsze pokroić na połówki a większe na ćwiartki, wsypać do miseczki. Dodać sok z cytryny, cukier i wino. Wymieszać. Wstawić do lodówki na ok 15 min.
Można podawać udekorowane świeżą miętą.
Smacznego