Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka nieskomplikowana przekąska. Smaczna i kusząca, bardzo szybko znika ze stołu. Jest bardzo lubianą przekąską.
nóż, talerz, ręcznik papierowy, deska do krojenia,
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Pomidory płuczemy pod bieżącą wodą osuszamy ręcznikiem papierowym i kroimy w plastry. Mozzarellę kulkę odsączamy krojąc w plastry. Bazylię płuczemy i siekamy. Na talerzu układamy na przemian plastry pomidora i sera. Posypujemy czarnym pieprzem. Doprawiamy do smaku solą, skrapiamy oliwą z oliwek i lekko octem balsamicznym. Dekorujemy posiekaną świeżą bazylią. Podajemy jako przystawkę lub przekąska. Pyszna z dodatkiem świeżej bagietki.