Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże ogórki nadziewane sałatką włoską. Prosto, szybko i smacznie.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2611
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2611
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Ogórki obieramy (zawsze od strony jasnej do ciemnej, wówczas nie będą goryczkowate), kroimy wzdłuż na połowę, wydrążamy miąższ. Powstają ogórkowe łódeczki, które solimy, oprószamy pieprzem i mieloną papryką, odstawiamy na kilka minut. Wylewamy wodę, która zgromadziła się w ogórkach. Łódeczki faszerujemy sałatką jarzynową. Smacznego. Uwaga: Wydrążony miąższ, aby się nie zmarnował, możemy użyć do sałatki: https://smaker.pl/przepis-salatka-ogokowo-serowa,108152.html