Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże ogórki nadziewane sałatką włoską. Prosto, szybko i smacznie.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 68
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 117
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 68
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 117
Składniki
Ogórki obieramy (zawsze od strony jasnej do ciemnej, wówczas nie będą goryczkowate), kroimy wzdłuż na połowę, wydrążamy miąższ. Powstają ogórkowe łódeczki, które solimy, oprószamy pieprzem i mieloną papryką, odstawiamy na kilka minut. Wylewamy wodę, która zgromadziła się w ogórkach. Łódeczki faszerujemy sałatką jarzynową. Smacznego. Uwaga: Wydrążony miąższ, aby się nie zmarnował, możemy użyć do sałatki: https://smaker.pl/przepis-salatka-ogokowo-serowa,108152.html