Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny smak i aromat na talerzu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 153
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4353
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11817
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6749
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5572
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 153
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4353
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11817
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6749
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5572
Składniki
Przygotowanie: Fileta z kurczaka, opłukać, pokroić w drobną kostkę i przysmażyć na oleju z dodatkiem przyprawy do kurczaka do smaku, po czym ostudzić. Słonecznik uprażyć na suchej patelni z dodatkiem soli i ostudzić, zaś selera pokroić w drobną kostkę a kukurydzę dobrze odsączyć. Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez według uznania, przyprawić solą i pieprzem ,dobrze wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać.