Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na przekąskę albo dodatek do barszczu czerwonego. Croissanty z sosem.
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1242
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457867
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1493
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 602
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1242
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457867
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1493
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2299
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 602
Składniki
Mięso, marchew i pietruszkę zmielić. Cebulę drobno posiekać, czosnek pokroić w plasterki.
Rozgrzać olej na patelni. Podsmażyć cebulę, czosnek aż się delikatnie zarumienią. Dodać mięso, marchew i pietruszkę. Wymieszać. Doprawić pieprzem i solą. Wymieszać z sosem tak, żeby składniki się połączyły w jednolitą masę.
Z ciasta francuskiego wykroić trójkąty, nałożyć farsz i zawinąć.
Ułożyć na papierze do pieczenia. Piec około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.