Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na przekąskę albo dodatek do barszczu czerwonego. Croissanty z sosem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1580
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1343
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1580
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1343
Składniki
Mięso, marchew i pietruszkę zmielić. Cebulę drobno posiekać, czosnek pokroić w plasterki.
Rozgrzać olej na patelni. Podsmażyć cebulę, czosnek aż się delikatnie zarumienią. Dodać mięso, marchew i pietruszkę. Wymieszać. Doprawić pieprzem i solą. Wymieszać z sosem tak, żeby składniki się połączyły w jednolitą masę.
Z ciasta francuskiego wykroić trójkąty, nałożyć farsz i zawinąć.
Ułożyć na papierze do pieczenia. Piec około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 220 stopni.