Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffinki takie są popularne w Stanach Zjednoczonych. Są bardzo smaczne i robi się je bardzo szybko. Można jeść na śniadanie kolacje lub jako zwykłą przekąskę.
papierowe papilotki , foremki na muffinki, tarka, rondelek,
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 503
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 139
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 298
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 343
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 503
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 139
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 298
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 343
Składniki
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia cukrem oraz z solą dodając odrobinę pieprzu. W drugim naczyniu połącz jajko, mleko, roztopione i ostudzone masło dodaj startą marchewkę ( grube oczka) oraz pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę. Połącz obydwie mieszanki, dokładnie wymieszaj. Foremki na muffinki wyłóż papilotkami i napełnij ciastem do 2 /3 wysokości. Włóż do nagrzanego piekarnika 190 -200 stopni. Piec około 20 minut. Fajnie smakują i na ciepło i na zimno.