Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muffiny wytrawne z suszonymi pomidorami i fetą, idealne jako przystawka lub przekąska.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30906
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4263
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1131
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę wymieszać. dodać mleko, jako, olej , i olej z pomidorów. Zmiksować na jednolitą masę. Przygotować dodatki. Posiekać zieloną pietruszkę, zioła, pomidory. Ser zetrzeć na tarce. Mozzarellę pokroić w kostkę.
Do masy dodać dodatki bez mozzarelli. Wymieszać dokładnie.
Formę na muffinki wyłożyć papilotkami. Do każdej nałożyć 1 łyżkę ciasta, położyć po kawałku mozzarelli i przykryć ciastem . Można posypać czarnuszką. Zyskują jeszcze bardziej na smaku.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika. piec około 15 minut. Muffinki można podgrzewać .