Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117531
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8142
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3046
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1817
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1397
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117531
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8142
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3046
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1817
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1397
Składniki
Filet z łososia po opłukaniu i osuszeniu, pokroiłem na długie ,wąskie paski. Namoczyłem w zimnej wodzie 4 długie szpadki do szaszłyków. Przygotowałem sos, mieszając wszystkie składniki. Paski łososia nadziałem na szaszłyki jak harmonijkę. Smażyłem na rozgrzanym oleju, co jakiś czas skrapiając sosem. Na osobnej patelni uprażyłem sezam ( bez tłuszczu ). Posypałem nim szaszłyki, od razu podałem.