Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z kuchni japońskiej.
Filet z łososia po opłukaniu i osuszeniu, pokroiłem na długie ,wąskie paski. Namoczyłem w zimnej wodzie 4 długie szpadki do szaszłyków. Przygotowałem sos, mieszając wszystkie składniki. Paski łososia nadziałem na szaszłyki jak harmonijkę. Smażyłem na rozgrzanym oleju, co jakiś czas skrapiając sosem. Na osobnej patelni uprażyłem sezam ( bez tłuszczu ).
Posypałem nim szaszłyki, od razu podałem.
Pyszna, zdrowa i orzeźwiająca lemoniada świetnie gasi pragnienie w upalne dni.
Odsłon: 260
Deser dla Korposzczurów:). Orzeźwia, pobudza, odrywa od korpocodzienności, od...
Odsłon: 46
Pyszna, zdrowa i orzeźwiająca lemoniada świetnie gasi pragnienie w upalne dni.
Odsłon: 260
Deser dla Korposzczurów:). Orzeźwia, pobudza, odrywa od korpocodzienności, od...
Odsłon: 46
Składniki
Filet z łososia po opłukaniu i osuszeniu, pokroiłem na długie ,wąskie paski. Namoczyłem w zimnej wodzie 4 długie szpadki do szaszłyków. Przygotowałem sos, mieszając wszystkie składniki. Paski łososia nadziałem na szaszłyki jak harmonijkę. Smażyłem na rozgrzanym oleju, co jakiś czas skrapiając sosem. Na osobnej patelni uprażyłem sezam ( bez tłuszczu ). Posypałem nim szaszłyki, od razu podałem.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pasztetowy mix
Przekąski
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Bób prażony
Pasztetowy mix
U mnie w domu są odmienne smaki więc robiąc potrawę staram się brać to pod uw...
Odsłon: 76
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Polecam bardzo smaczną pieczeń wieprzową nadzianą wątróbką drobiową. Taka wie...
Odsłon: 110