Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11866
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1299
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12501
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3539
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11866
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1299
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12501
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3539
Składniki
Filet z łososia po opłukaniu i osuszeniu, pokroiłem na długie ,wąskie paski. Namoczyłem w zimnej wodzie 4 długie szpadki do szaszłyków. Przygotowałem sos, mieszając wszystkie składniki. Paski łososia nadziałem na szaszłyki jak harmonijkę. Smażyłem na rozgrzanym oleju, co jakiś czas skrapiając sosem. Na osobnej patelni uprażyłem sezam ( bez tłuszczu ). Posypałem nim szaszłyki, od razu podałem.