Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424716
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10608
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336911
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4700
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424716
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10608
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336911
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4700
Składniki
Filet z łososia po opłukaniu i osuszeniu, pokroiłem na długie ,wąskie paski. Namoczyłem w zimnej wodzie 4 długie szpadki do szaszłyków. Przygotowałem sos, mieszając wszystkie składniki. Paski łososia nadziałem na szaszłyki jak harmonijkę. Smażyłem na rozgrzanym oleju, co jakiś czas skrapiając sosem. Na osobnej patelni uprażyłem sezam ( bez tłuszczu ). Posypałem nim szaszłyki, od razu podałem.