Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikały w ostatnią sobotę szybciej niż chipsy i paluszki;) A piwko smakuje z nimi jeszcze lepiej.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11910
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1309
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12549
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3699
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11910
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1309
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12549
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3699
Składniki
Cebulkę smażymy, dodajemy boczek, następnie posiekane pieczarki. Gdy już wszystko jest miękkie, dodajemy przyprawy, potem koncentrat.
Na pokrojone w kwadraty ciasto francuskie nakładamy po kawałku sera żółtego i na to łyżeczka farszu. Formujemy saszki lub pierożki, jak kto woli. Mogą też zostać otwarte lub z zagiętymi lekko narożnikami.
Pieczemy aż ciasto będzie złociste.