Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znikały w ostatnią sobotę szybciej niż chipsy i paluszki;) A piwko smakuje z nimi jeszcze lepiej.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 20190
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1052
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4365
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1069
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1252
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4269
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 20190
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1052
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4365
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1069
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1252
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4269
Składniki
Cebulkę smażymy, dodajemy boczek, następnie posiekane pieczarki. Gdy już wszystko jest miękkie, dodajemy przyprawy, potem koncentrat.
Na pokrojone w kwadraty ciasto francuskie nakładamy po kawałku sera żółtego i na to łyżeczka farszu. Formujemy saszki lub pierożki, jak kto woli. Mogą też zostać otwarte lub z zagiętymi lekko narożnikami.
Pieczemy aż ciasto będzie złociste.