Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne połączenie smaków w nowej formie. Spaghetti ziemniaczane owinięte wokół cebulowego krążka, a całość zwieńcza chrupiący boczek. To jest tak pyszne, że na jednym krążku nie da się skończyć.
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 111
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1040
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 111
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1040
Składniki
Ziemniaka obieramy ze skórki. Kroimy go na cienkie długie nitki za pomocą krajalnicy do warzyw. Ziemniaczane spaghetti posypujemy papryką słodką i ostrą. Ziemniaczanymi nitkami owijamy krążki cebulowe. Owinięte ziemniaczanym spaghetti krążki cebuli owijamy plasterkiem boczku. Pieczemy w 200 stopniach przez 15-20 minut, aż boczek się przyrumieni. Krążki podajemy z keczupem, majonezem, musztardą lub sosem jogurtowo ziołowym.