Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to właściwie połączenie dowolnych warzyw pod przywództwem kalafiora, ja podaję tę kombinację jaka jest na fotce
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7958
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1297
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7958
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1297
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13741
Składniki
Kalafior ugotować i poszatkować drobniutko, cebulę (kostka) podsmażyć na złoto,ziemniaki ugotować i utłuc, marchew ugotować i pokroić w kostkę, cukinię pokroić w kostkę i szybko obsmażyć. Wszystkie jarzyny połączyć , dołożyć groszek i doprawić do smaku.
Jajka ubić mikserem, posolić i stale ubijając stopniowo dodawać mąki, proszek do piecz. a na końcu śmietanę- masę połączyć z jarzynami
Pieczemy początkowo przez 20 min., potem posypujemy serem zółtym i pieczemy kolejne 5-10 min. Temp. 180 st.
Smacznego jarzynowego wypasu życzę.