Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na śniadanie, obiad lub kolację. Innymi słowy - na każdą okazję.
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Naczynie żaroodporne wysmarować jedną mąką masła.Makaron ugotować al dente. Parówki pokroić na kawałki.
Na pozostałym maśle zeszklić posiekaną cebulę, dodać ketchup i po zagotowaniu połączyć z makaronem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, ułożyć kawałki parówek.
Zapiekać w nagrzanym do 200°C piekarniku przez ok. 20 min.