Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 374
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11788
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 436
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 664
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 374
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11788
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 436
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 664
Składniki
Rybę posypać wegetą, jajka rozkłucić , maczać ryby w mącę w jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron.
Sos: na petelnię dać 3 łyżki oleju, skroic drobno cebulkę i czosnek, smażyć, dodać pokrojone pomidory , dusić, dodając pomidory z puszki. Gdy woda odparuje dodać mieszankę meksykańską i przyprawy, kostkę rosołową, zagotować.
Do naczynia żaroodpornego położyć rybę, na rybę dać sos i posypać startym żółtym serem . Włożyć do piekarnika na 30 minut.