Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 525
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 598
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 138
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 525
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 598
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 138
Składniki
Rybę posypać wegetą, jajka rozkłucić , maczać ryby w mącę w jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron.
Sos: na petelnię dać 3 łyżki oleju, skroic drobno cebulkę i czosnek, smażyć, dodać pokrojone pomidory , dusić, dodając pomidory z puszki. Gdy woda odparuje dodać mieszankę meksykańską i przyprawy, kostkę rosołową, zagotować.
Do naczynia żaroodpornego położyć rybę, na rybę dać sos i posypać startym żółtym serem . Włożyć do piekarnika na 30 minut.