Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 353
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3834
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1322
Składniki
Rybę posypać wegetą, jajka rozkłucić , maczać ryby w mącę w jajku i ponownie w mące, smażyć na oleju z obu stron.
Sos: na petelnię dać 3 łyżki oleju, skroic drobno cebulkę i czosnek, smażyć, dodać pokrojone pomidory , dusić, dodając pomidory z puszki. Gdy woda odparuje dodać mieszankę meksykańską i przyprawy, kostkę rosołową, zagotować.
Do naczynia żaroodpornego położyć rybę, na rybę dać sos i posypać startym żółtym serem . Włożyć do piekarnika na 30 minut.