Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3060
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 538
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3060
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 538
Składniki
Układamy warstwami: kalafior, białą fasolę, podsmazoną na oliwie (może być smakowa, ja użyłam chilli-rozmarynowej) cebulę, czerwoną fasolę, przyprawy i ser.
Zapiekamy ok 20 minut w 180 st.