Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna domowa zapiekanka z papryką i cebulą, gotowa w piętnaście minut.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17644
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5196
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9023
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17644
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1774
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15285
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5196
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9023
Składniki
Na patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojoną w paski cebule, chwile podsmaż i dodaj pokrojone w paski papryki, smaż około 5-7 minut, dopraw do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Bagietki przekrój na pół, każdą połówkę posmaruj majonezem i ketchupem i połóż na nie podsmażone papryki. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach posyp wierzch zapiekanek.
Piekarnik nagrzej do 180 st. i zapiekaj zapiekanki około 5 minut do roztopienia sera , przed podaniem możesz polać ketchupem .