Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna domowa zapiekanka z papryką i cebulą, gotowa w piętnaście minut.
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1180
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31203
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3631
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4593
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8120
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1180
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31203
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3631
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4593
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8120
Składniki
Na patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojoną w paski cebule, chwile podsmaż i dodaj pokrojone w paski papryki, smaż około 5-7 minut, dopraw do smaku solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Bagietki przekrój na pół, każdą połówkę posmaruj majonezem i ketchupem i połóż na nie podsmażone papryki. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach posyp wierzch zapiekanek.
Piekarnik nagrzej do 180 st. i zapiekaj zapiekanki około 5 minut do roztopienia sera , przed podaniem możesz polać ketchupem .