Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne danie na kolację
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 11
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 95
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 110
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 127
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 11
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 95
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 110
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 127
Składniki
Ziemniaki obrać ,pokroić w plastry i gotować około 5 minut, .Cebulę pokroić w piórka.Pieczarki obrać i pokroić.Paprykę pokroić w kostkę.
Na patelni rozgrzać tłuszcz ,włożyć cebulę i smażyć 2 około 2 min. , dodać pieczarki i paprykę i smażyć 3 min.doprawiając solą pieprzem i ziołami prowansalskimi. Odstawić
Śmietanę wymieszać z koncentratem i połowę wyłożyć na dno naczynia żaroodpornego,następnie wyłożyć połowę plastrów ziemniaków.
Na ziemniaki farsz z pieczarkami i papryką.
Wybić jajka do miseczki i rozkłócić ich z odrobiną soli a następnie wyłożyć na farsz.
Przykryć warstwą ziemniaków
Polać śmietaną z koncentratem
Posypać utartym serem
Piec w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku 20 minut