Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
1. cebulę, czosnek i pora pokroić na plasterki, marchew i selera zetrzeć na tarce o grubych oczkach, rozgrzać olej, wrzucić warzywa, dusić chwilę, dodać mięso, podsmażyć na małym ogniu, wlać pomidory, posolić, dusić do miękkości, jesli potrzeba dodać koncentrat, doprawić pieprzem i oregano, 2. bagietke pokroic na 1-cm kromeczki, nałozyć farsz, wstawić do nagrzanego piekarnika, zapiekać kilka minut, aż bagietka będzie chrupiąca, na koniec posypać startą mozzarella, zapiekac jeszcze minutę, zeby ser sie rozpuscił, smacznego