Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie na przekąskę
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 93
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 932
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 318
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 93
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 932
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 318
Składniki
1. cebulę, czosnek i pora pokroić na plasterki, marchew i selera zetrzeć na tarce o grubych oczkach, rozgrzać olej, wrzucić warzywa, dusić chwilę, dodać mięso, podsmażyć na małym ogniu, wlać pomidory, posolić, dusić do miękkości, jesli potrzeba dodać koncentrat, doprawić pieprzem i oregano, 2. bagietke pokroic na 1-cm kromeczki, nałozyć farsz, wstawić do nagrzanego piekarnika, zapiekać kilka minut, aż bagietka będzie chrupiąca, na koniec posypać startą mozzarella, zapiekac jeszcze minutę, zeby ser sie rozpuscił, smacznego