Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 144
Polecam.
Odsłon: 231
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 71
...ale pyszny.
Odsłon: 154
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 144
Polecam.
Odsłon: 231
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 71
...ale pyszny.
Odsłon: 154
Składniki
1. cebulę, czosnek i pora pokroić na plasterki, marchew i selera zetrzeć na tarce o grubych oczkach, rozgrzać olej, wrzucić warzywa, dusić chwilę, dodać mięso, podsmażyć na małym ogniu, wlać pomidory, posolić, dusić do miękkości, jesli potrzeba dodać koncentrat, doprawić pieprzem i oregano, 2. bagietke pokroic na 1-cm kromeczki, nałozyć farsz, wstawić do nagrzanego piekarnika, zapiekać kilka minut, aż bagietka będzie chrupiąca, na koniec posypać startą mozzarella, zapiekac jeszcze minutę, zeby ser sie rozpuscił, smacznego