Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deska do krojenia, nóż, salaterka, łyżka, blaszka, papier do pieczenia
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4600
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 867
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8310
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 468
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4600
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 867
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8310
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13143
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 468
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 145
Składniki
Kajzerki przekroić.
Usunąć ze środka miękką część.
Zrobić miseczki.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Szynkę pokroić w kostkę.
Przełożyć do salaterki.
Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w kostkę paprykę i cebulkę pokrojoną w drobną kostkę.
Dodać rozbełtane jajka.
Dodać czosnek niedźwiedzi, natkę pietruszki, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać.
Napełnić farszem miseczki-kajzerki.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Zapieczone kajzerki posypać posiekaną kolendrą.
Podać w towarzystwie ćwiartek rzodkiewek i ogórka pokrojonego na małe kawałki.
Smacznego.