Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deska do krojenia, nóż, salaterka, łyżka, blaszka, papier do pieczenia
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4409
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7336
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85698
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2706
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4409
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7336
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85698
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2706
Składniki
Kajzerki przekroić.
Usunąć ze środka miękką część.
Zrobić miseczki.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Szynkę pokroić w kostkę.
Przełożyć do salaterki.
Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w kostkę paprykę i cebulkę pokrojoną w drobną kostkę.
Dodać rozbełtane jajka.
Dodać czosnek niedźwiedzi, natkę pietruszki, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać.
Napełnić farszem miseczki-kajzerki.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Zapieczone kajzerki posypać posiekaną kolendrą.
Podać w towarzystwie ćwiartek rzodkiewek i ogórka pokrojonego na małe kawałki.
Smacznego.