Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deska do krojenia, nóż, salaterka, łyżka, blaszka, papier do pieczenia
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 118
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 105
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 641
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 118
Tak przygotowaną bagietkę można spożyć jako przekąskę lub na kolację. Danie s...
Odsłon: 105
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 641
Składniki
Kajzerki przekroić.
Usunąć ze środka miękką część.
Zrobić miseczki.
Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Szynkę pokroić w kostkę.
Przełożyć do salaterki.
Dodać wiórki sera żółtego, pokrojoną w kostkę paprykę i cebulkę pokrojoną w drobną kostkę.
Dodać rozbełtane jajka.
Dodać czosnek niedźwiedzi, natkę pietruszki, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku.
Dokładnie wymieszać.
Napełnić farszem miseczki-kajzerki.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min.
Zapieczone kajzerki posypać posiekaną kolendrą.
Podać w towarzystwie ćwiartek rzodkiewek i ogórka pokrojonego na małe kawałki.
Smacznego.