Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może dla wielu z Was będzie to kontrowersyjne połączenie. Gwarantujemy jednak satysfakcję smaku.
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Każdą połówkę bagietki grubo smarujemy pasztetem, posypujemy startym serem, na wierzch kładziemy łyżeczkę smalcu. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180°C. Pieczemy ok. 10 min.
chyba każdy lubi sobie od czasu do czasu zjeść coś z fast foodu.Ja zazwyczaj...
Odsłon: 71683
Włoski prosty przepis na makaron. Szybkie ale jednocześnie wykwintne danie. M...
Odsłon: 33614
Prosty w przygotowaniu , wykona każdy nawet ten, kto nigdy ciasta nigdy ciast...
Odsłon: 77
Bardzo wydajny i pyszny biszkopt z masa budyniowo jabłkowa zapraszam po przepis
Odsłon: 82
Prosty w przygotowaniu , wykona każdy nawet ten, kto nigdy ciasta nigdy ciast...
Odsłon: 77
Bardzo wydajny i pyszny biszkopt z masa budyniowo jabłkowa zapraszam po przepis
Odsłon: 82
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Każdą połówkę bagietki grubo smarujemy pasztetem, posypujemy startym serem, na wierzch kładziemy łyżeczkę smalcu. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180°C. Pieczemy ok. 10 min.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Przekąski
Smażona przekąska ziemniaczana
Przekąski
Przekąska na każdą okazję
Przekąski
Jajka na twardo w panierce
Szparagi w cieście francuskim. Szybka i prosta przekąska
Lekka i bardzo wiosenna przekąska. Przepis na szparagi w cieście francuskim z...
Odsłon: 64
Smażona przekąska ziemniaczana
Sycąca przekąska na imprezę.
Odsłon: 226