Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2329 Ocena: 51790
Dodano: 06.11.2017
Odsłon: 3986
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Cebulę siekamy, grzyby kroimy w paski, smażymy na rozgrzanym maśle.
Dodajemy śmietanę i posiekaną natkę, dokładnie łączymy, doprawiamy solą i pieprzem.
Bagietki kroimy wzdłuż na pół, układamy grzyby, posypujemy startym serem.
Całość zapiekamy kwadrans w 180°C.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Obserwator 08 listopada 2017Zgłoś do usunięcia
Były pyszne :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 07 listopada 2017Zgłoś do usunięcia
Pycha...moje ulubione boczniaki...ale bym zjadła :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 07 listopada 2017Zgłoś do usunięcia
oj jak bym zjadła masakra :P Odpowiedzi: 2 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz