Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle w naszym przypadku, zakupy na całą „zimę” :P Mieliśmy i jeszcze mamy :P
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 171
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1891
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 171
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1891
Składniki
Cebulę siekamy, grzyby kroimy w paski, smażymy na rozgrzanym maśle. Dodajemy śmietanę i posiekaną natkę, dokładnie łączymy, doprawiamy solą i pieprzem. Bagietki kroimy wzdłuż na pół, układamy grzyby, posypujemy startym serem. Całość zapiekamy kwadrans w 180°C.