Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle w naszym przypadku, zakupy na całą „zimę” :P Mieliśmy i jeszcze mamy :P
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 107
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13310
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2620
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3772
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 107
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13310
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2620
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3772
Składniki
Cebulę siekamy, grzyby kroimy w paski, smażymy na rozgrzanym maśle. Dodajemy śmietanę i posiekaną natkę, dokładnie łączymy, doprawiamy solą i pieprzem. Bagietki kroimy wzdłuż na pół, układamy grzyby, posypujemy startym serem. Całość zapiekamy kwadrans w 180°C.