Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ekspresowy i jednocześnie pyszny jesienny posiłek.
Sok z jeżyn, zwanych też ostrężynami lub ożynami Tak, czy inaczej, jest to zd...
Odsłon: 13516
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 935
Proponuję dzisiaj zapiekankę z cukinią. Zapiekanka łatwa w przygotowaniu i b...
Odsłon: 5103
Sok z jeżyn, zwanych też ostrężynami lub ożynami Tak, czy inaczej, jest to zd...
Odsłon: 13516
Wystarczy kilka minut i mamy smaczny dodatek do kawy. Polecam.
Odsłon: 935
Proponuję dzisiaj zapiekankę z cukinią. Zapiekanka łatwa w przygotowaniu i b...
Odsłon: 5103
Składniki
Plasterki cebuli i oczyszczone kurki lekko solimy i podsmażamy na maśle. Dusimy 3-4 minuty. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i lekko skrapiamy sokiem z cytryny. Kajzerki kroimy na pół. Na każdą połówkę kładziemy plasterek sera, a następnie wykładamy kurki i cebulę. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy od razu posypane natką selera lub pietruszki. Jeśli lubimy polewamy keczupem i majonezem. Smacznego