Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ekspresowy i jednocześnie pyszny jesienny posiłek.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2541
Składniki
Plasterki cebuli i oczyszczone kurki lekko solimy i podsmażamy na maśle. Dusimy 3-4 minuty. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i lekko skrapiamy sokiem z cytryny. Kajzerki kroimy na pół. Na każdą połówkę kładziemy plasterek sera, a następnie wykładamy kurki i cebulę. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy od razu posypane natką selera lub pietruszki. Jeśli lubimy polewamy keczupem i majonezem. Smacznego