Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ekspresowy i jednocześnie pyszny jesienny posiłek.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 816
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 411
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15206
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 816
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 411
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15206
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Składniki
Plasterki cebuli i oczyszczone kurki lekko solimy i podsmażamy na maśle. Dusimy 3-4 minuty. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i lekko skrapiamy sokiem z cytryny. Kajzerki kroimy na pół. Na każdą połówkę kładziemy plasterek sera, a następnie wykładamy kurki i cebulę. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy od razu posypane natką selera lub pietruszki. Jeśli lubimy polewamy keczupem i majonezem. Smacznego