Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na ekspresowy i jednocześnie pyszny jesienny posiłek.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 126
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 340
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2700
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 126
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 340
Prosta sałatka, która sprawdzi się jako śnaidanie z dodatkiem grzanki, jako p...
Odsłon: 2700
Składniki
Plasterki cebuli i oczyszczone kurki lekko solimy i podsmażamy na maśle. Dusimy 3-4 minuty. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i lekko skrapiamy sokiem z cytryny. Kajzerki kroimy na pół. Na każdą połówkę kładziemy plasterek sera, a następnie wykładamy kurki i cebulę. Zapiekamy w 180 stopniach C przez 10-15 minut. Podajemy od razu posypane natką selera lub pietruszki. Jeśli lubimy polewamy keczupem i majonezem. Smacznego