Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2675
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1155
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2675
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1155
Składniki
kajzerki rozciąć i posmarować masłem
boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni następnie dodać kurki ze słoiczka (niestety kupne) wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem dodać natkę i wymieszać.
gotowy farsz nałożyć na kajzerki i zapiekać w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut
można też przed włożeniem do piekarnika zapiekanki posypać startym żółtym serem. Smacznego