Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Składniki
kajzerki rozciąć i posmarować masłem
boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni następnie dodać kurki ze słoiczka (niestety kupne) wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem dodać natkę i wymieszać.
gotowy farsz nałożyć na kajzerki i zapiekać w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut
można też przed włożeniem do piekarnika zapiekanki posypać startym żółtym serem. Smacznego