Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 757
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 295
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 27812
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 757
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 295
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 27812
Składniki
kajzerki rozciąć i posmarować masłem
boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni następnie dodać kurki ze słoiczka (niestety kupne) wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem dodać natkę i wymieszać.
gotowy farsz nałożyć na kajzerki i zapiekać w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut
można też przed włożeniem do piekarnika zapiekanki posypać startym żółtym serem. Smacznego