Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12065
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1348
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12730
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4147
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12065
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1348
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12730
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4147
Składniki
kajzerki rozciąć i posmarować masłem
boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni następnie dodać kurki ze słoiczka (niestety kupne) wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem dodać natkę i wymieszać.
gotowy farsz nałożyć na kajzerki i zapiekać w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut
można też przed włożeniem do piekarnika zapiekanki posypać startym żółtym serem. Smacznego