Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26190
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 101
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3685
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 390
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26190
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 101
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3685
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 390
Składniki
kajzerki rozciąć i posmarować masłem
boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni następnie dodać kurki ze słoiczka (niestety kupne) wymieszać doprawić do smaku solą i pieprzem dodać natkę i wymieszać.
gotowy farsz nałożyć na kajzerki i zapiekać w nagrzanym piekarniku w 180 stopniach przez ok 15 minut
można też przed włożeniem do piekarnika zapiekanki posypać startym żółtym serem. Smacznego