Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te zawijaski z pewnością nie są najzdrowszą propozycją, natomiast jest to świetna przekąska na imprezę. Przygotowanie trwa kilka chwil. Z dodatkiem sałatki i pieczywa stanowi juz konkretne danie. Zapraszam do spróbowania!
naczynie żaroodporne, wykałaczki
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14561
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19623
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14561
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19623
Składniki
1. Parówki obrać z osłonek. Nakroić wzdłuż z jednej strony. 2. Ser pokroić w cienkie paseczki i wsunąć w każdą parówkę. 3. Parówki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczką. 4. Parówki posypać z jednej strony pieprzem a z drugiej tymiankiem. 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 200°C przez 20 minut na góra-dół. Smacznego! :)