Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna propozycja na szybka przekąskę. Pyszna zapewniam.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1520
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 716
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1520
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 716
Składniki
Przygotowałem marynatę: do miski wlałem olej, dodałem zgnieciony czosnek, posiekaną paprykę, chili, sól i pieprz do smaku. Dodałem mozzarellę, wymieszałem i odstawiłem do lodówki na 30 minut.
Odcedziłem mozzarellę z zalewy i owinąłem każdą kulkę wraz z listkiem bazylii w połowę plasterka szynki. Przebiłem wykałaczką.