Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mleka. Bez białego cukru. Super zdrowa przekąska w kilka minut. Kilka składników, pięć minut w kuchni i gotowe!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
W misce rozgniatamy banana widelcem. Dodajemy starte jabłka, płatki owsiane, czekoladę, miód i cynamon. Mieszamy aż wszystkie składniki się połączą.
Formujemy niewielkie ciasteczka i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!