Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mleka. Bez białego cukru. Super zdrowa przekąska w kilka minut. Kilka składników, pięć minut w kuchni i gotowe!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4377
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11892
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5594
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 171
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4377
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11892
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6783
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5594
Składniki
Jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
W misce rozgniatamy banana widelcem. Dodajemy starte jabłka, płatki owsiane, czekoladę, miód i cynamon. Mieszamy aż wszystkie składniki się połączą.
Formujemy niewielkie ciasteczka i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!