Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne Łatwe Szybkie Tanie
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 883
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 812
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 279
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 883
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 812
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 279
Składniki
Żelatynę rozpuszczamy we wrzątku. Studzimy. Serki wiejskie mieszamy z miodem i cukrem pudrem. Dodajemy przestudzoną żelatynę.
Przekładamy do miseczki wyłożonej folią spożywczą. Wkładamy do lodówki na ok. 3 godziny.Roztapiamy cukier , tak by utworzył się karmel.Dekorujemy wg.własnego pomysłu.Smacznego!