Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne Łatwe Szybkie Tanie
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15085
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15085
Składniki
Żelatynę rozpuszczamy we wrzątku. Studzimy. Serki wiejskie mieszamy z miodem i cukrem pudrem. Dodajemy przestudzoną żelatynę.
Przekładamy do miseczki wyłożonej folią spożywczą. Wkładamy do lodówki na ok. 3 godziny.Roztapiamy cukier , tak by utworzył się karmel.Dekorujemy wg.własnego pomysłu.Smacznego!