Do góry

Przekąski Przepis na:

Zielona pasta

Zielona pasta

Autor:

Przepisów i artykułów: 450 Ocena: 2347

Dodano:

Odsłon: 1753

Moc witamin na jesienny poranek i cały dzień.

Składniki

  • Awokado - 1/2 szt.
  • Oliwki zielone - 15 szt.
  • Jajka kurze - 3 szt.
  • Szczypiorek - 1/3 pęczka
  • Majonez - 2 łyżki
  • Sól, pieprz czarny mielony
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zielona pasta

Przygotowanie

  1. Awokado obrać , pokroić . Oliwki osączyć . Umieścić w naczyniu , lekko zblendować.

  2. Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połowę, żółtka dodać do awokado i oliwek. Szczypiorek ściąć, dodać. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez , wymieszać. Pastą napełnić pozostawione połówki białek oraz posmarować małe kromeczki chleba.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń