Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moc witamin na jesienny poranek i cały dzień.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5298
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11728
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5298
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 849
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11728
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5061
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1315
Składniki
Awokado obrać , pokroić . Oliwki osączyć . Umieścić w naczyniu , lekko zblendować.
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połowę, żółtka dodać do awokado i oliwek. Szczypiorek ściąć, dodać. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez , wymieszać. Pastą napełnić pozostawione połówki białek oraz posmarować małe kromeczki chleba.