Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moc witamin na jesienny poranek i cały dzień.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 130
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 88
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 130
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 708
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 88
Składniki
Awokado obrać , pokroić . Oliwki osączyć . Umieścić w naczyniu , lekko zblendować.
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połowę, żółtka dodać do awokado i oliwek. Szczypiorek ściąć, dodać. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez , wymieszać. Pastą napełnić pozostawione połówki białek oraz posmarować małe kromeczki chleba.