Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moc witamin na jesienny poranek i cały dzień.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 70
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 71
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 98
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 43
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 70
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest pow...
Odsłon: 71
Racuchy z jabłkami to pomysł na pyszny podwieczorek dla dzieci i dorosłych. P...
Odsłon: 98
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 43
Składniki
Awokado obrać , pokroić . Oliwki osączyć . Umieścić w naczyniu , lekko zblendować.
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połowę, żółtka dodać do awokado i oliwek. Szczypiorek ściąć, dodać. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez , wymieszać. Pastą napełnić pozostawione połówki białek oraz posmarować małe kromeczki chleba.