Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, aksamitna, zdrowa do smarowania pieczywa.
Deska do krojenia , nóż, blender
Świąteczne smaki.
Odsłon: 83
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 50
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 66
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 177
Świąteczne smaki.
Odsłon: 83
Efekt wędzenia w garnku na bardzo drobnych zrębkach olcha/buk.
Odsłon: 50
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 66
Pierniczki to smak i aromat świąt A takie nadziewane powidłami i oblane deli...
Odsłon: 177
Składniki
Awokado umyć obrać , pokroić. Koperek umyć, ściąć. Kapary osączyć. W naczyniu umieścić i zblendować.
Dodać serek, jogurt, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Smarować pieczywo, u mnie świeżo upieczony chleb.