Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na proste i szybkie przygotowanie zdrowej i aromatycznej pasty kanapkowej z dużą zawartością Omega 3.
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 813
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 491
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 571
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2350
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 813
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 491
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 571
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10243
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2350
Składniki
Do miseczki wrzucamy pokrojone w kostkę awokado, posiekane liście szpinaku baby, drobno pokrojoną zieloną papryczkę chilli, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, listki świeżej stewii* oraz wlewamy sok wyciśnięty z połowy limonki. Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem * Jeśli nie mamy świeżych listków stewii, możemy użyć tej w płynie lub dosłodzić pastę cukrem trzcinowym.
Pastą smarujemy ulubione pieczywo. Moja propozycja to podanie jej z chlebkiem razowym, kozim serem, zielonymi oliwkami i listkami świeżej bazylii. Życzę smacznego! :)