Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na proste i szybkie przygotowanie zdrowej i aromatycznej pasty kanapkowej z dużą zawartością Omega 3.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 946
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 74
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 440
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 150
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 946
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 74
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 440
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 150
Składniki
Do miseczki wrzucamy pokrojone w kostkę awokado, posiekane liście szpinaku baby, drobno pokrojoną zieloną papryczkę chilli, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, listki świeżej stewii* oraz wlewamy sok wyciśnięty z połowy limonki. Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem * Jeśli nie mamy świeżych listków stewii, możemy użyć tej w płynie lub dosłodzić pastę cukrem trzcinowym.
Pastą smarujemy ulubione pieczywo. Moja propozycja to podanie jej z chlebkiem razowym, kozim serem, zielonymi oliwkami i listkami świeżej bazylii. Życzę smacznego! :)