Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na proste i szybkie przygotowanie zdrowej i aromatycznej pasty kanapkowej z dużą zawartością Omega 3.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 753
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424920
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336958
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 753
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424920
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336958
Składniki
Do miseczki wrzucamy pokrojone w kostkę awokado, posiekane liście szpinaku baby, drobno pokrojoną zieloną papryczkę chilli, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, listki świeżej stewii* oraz wlewamy sok wyciśnięty z połowy limonki. Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem * Jeśli nie mamy świeżych listków stewii, możemy użyć tej w płynie lub dosłodzić pastę cukrem trzcinowym.
Pastą smarujemy ulubione pieczywo. Moja propozycja to podanie jej z chlebkiem razowym, kozim serem, zielonymi oliwkami i listkami świeżej bazylii. Życzę smacznego! :)